serneke-arena

Om oss

Vår bakgrund

YOUacademy är en fotbollsakademi för fotbollsspelare i alla åldrar som grundats utav Daniel Stanisic, Belton Ssewankambo och Franjo Ladan.

Under våra 30 år har vi lärt oss vad som krävs för att nå den yttersta toppen, trots att vi själva inte gjorde det. Flera ledare, både på lägre och på väldigt hög nivå har korsat våra vägar. Många spelare i vår närhet har lyckats ta sig till den absoluta toppen. Det har gett oss värdefulla insikter om en fotbollsspelares väg till toppen.

Vår filosofi

YOUacademy bygger på uppenbarelsen av att stödet och fokuset på individen försvinner när det är laget som ska prestera. Fokus ligger konstant på laget  och dess framgång. Detta bidrar till att fotbollsspelaren inte får chansen till att nå sin fulla potential, som i många fall bidrar till att skorna läggs på hyllan alldeles för tidigt.

Vi på YOUacademy fokuserar på tre element. Vi ska utveckla, engagera och inspirera idrottaren. Våra egna erfarenheter pekar på att dessa tre element har saknats för att stötta individen. Stödet som gör att idrottaren orkar fortsätta jaga sin dröm, stödet som förbereder individen både på och utanför fotbollsplanen.

Vad vi gör

Vi på YOUacadamy kommer att erbjuda camps där ungdomar kan utvecklas samt ha möjligheten att träffa och inspireras utav välprofilerade fotbollsspelare.

Vi kommer att utveckla fotbollsspelare genom individuella träningar där allt fokus är på dig och att du tränar rätt. Att träna rätt ökar chanserna för utveckling. 

Vi kommer utveckla och stötta fotbollsspelare utanför planen genom skräddarsydda kost- och fitnesscheman.

VI är plattformen som ser, utvecklar och inspirerar idrottaren.

Grundarna

.

Daniel Stanisic

Daniel Stanisic

Grundare

Franjo Ladan

Franjo Ladan

Grundare

Belt vast

Belton Ssewankambo

Grundare

Övrigt
YouAcademy
Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss på YouAcademy kan du ta kontakt via Instagram eller kontakt@youacademy.se